Пишете ни

Пране на автобуси в Пирне 8528

Пране салон на автобус в Пирне 8528

Машинно перем автобусни салони в Пирне 8528

Пране тапицерия на автобус в Пирне 8528

Машинно перем автобусни тапицерии в Пирне 8528

Пране седалки на автобус в Пирне 8528

Машинно перем автобусни седалки в Пирне 8528

Пране таван на автобус в Пирне 8528

Машинно перем автобусни тавани в Пирне 8528

Почистване и грижа за вашата автобусна тапицерия в Пирне 8528

Машинно пране на седалки таван и под в автобуси за Пирне 8528

ТОП фирми и специалисти за пране на автобусни седалки таван и под в Пирне 8528


» Пирне 8528 » Машинно пране и грижа за вашата автобусна тапицерия

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на салони в автобуси в Пирне 8528

Екологични почистващи препарати

Услуги които са застраховани

Обучени и препоръчани специалисти

Професионално отстраняване на петна

Професионално оборудване

Бързо съхнене

Машинно пране на автобусни салони

Машинно пране на тапицерия в автобуси в Пирне 8528

Пране на седалки, таван, под в Пирне 8528

Машинно пране на тапицерии в автобуси в Пирне 8528, Машинно пране на автобуси в Пирне 8528. Професионално пране на тапицерии в автобуси за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.Мобилни екипи:

Мобилен екип идва на адрес в Пирне 8528 в удобно за вас време и извършва машинно пране на място.

Пране на автомобили, микробуси, камиони, автобуси, кемперси и други чрез метода Steam cleaning в Пирне 8528

Какво е Steam Cleaning?

Машинно пране Steam cleaning (Hot water extraction cleaning), това е процеса на изпиране с екстракторна машина. Процесът е: инжектиране на гореща вода с прибавени саморазграждащи се, екологично чисти детергенти (почистващи препарати), в основата на автобусната тапицерия, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия, прах, петна и Акари.

Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от автобусната тапицерия се премахне натрупаната мръсотия! Гарантира се премахване на натрупаната мръсотия от мокета в автобуса. Но НЕ се гарантира премахването на насъбралата се мръсотия между мокета и шасито на автобуса.

Какво се случва с насъбралата се мръсотия между мокета и шасито?

Мокета в долната си част има силиконов слой, който не пропуска на 100% инжектирания почистващ разтвор да премине и да разтвори насъбралата се мръсотия между мокета и шасито на автобуса. Също не допуска изтеглянето му чрез вакуум мотора на екстрактора (машина за машинно пране). Мокета остава влажен след приключване на процедурите по изпирането му и тази влага достига до насъбралата се мръсотия между мокета и шасито в периода на съхненето му. Мръсотията от шасито се разтваря и се попива от вече сухия и изпран мокет. Получават се петна с кръгообразна форма, но това НЕ е ГРЕШКА НА ТЕХНИКА защото той е извършил професионално услугата си като е премахнал на 100% мръсотията от мокета, а не под него.

Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на седалките, мокета и тапицерията в автобуса Ви, така както са изглеждали те в магазина! Гарантира се, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната и структурата им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

Възможно ли е да се премахнат всички петна?

Възможно ли е да се премахнат всички петна от седалките и тапицерията?

Машинно пране на тапицерии в автобуси в Пирне 8528, Машинно пране на автобуси в Пирне 8528. Професионално пране на тапицерии в автобуси за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и!

Използването на непрофесионални почистващи препарати е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна почистващи препарати. Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на автобуси в Пирне 8528!

Популярни петна срещани по седалките са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробени остатъци (части) от причинителите на петната във вътрешността на седалките заедно с използвания почистващ препарат. Други популярни петна обхващат участъците на седалките, по които се допира косата и голите части от тялото. Тези петна се наричат мазни петна. За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника (Екстракторна машина).

Какво е времето за изпиране?

Какво е времето за изпиране на тапицерията в автобус?

 • Времето за изпиране на 1 кв.м. мокет е около 5/7 мин. (оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването;
 • Средното време за машинно изпиране на една автобусна седалка е около 25 минути (15 до 35 мин.). То зависи от замърсеността в дълбочината и.

Ценообразуването на услугата се определя и от състоянието на тапицерията, при замърсени и неподдържани автобусни салони, времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената.

Какво е времето за изсъхване?

Какво е времето за съхнене на автобусен салон?

 • След приключване на процеса по изпиране на седалка, до 85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 15 % са необходими от 6 до 8 часа;
 • След приключване на процеса по изпиране на мокета, до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 1 до 3 часа;
 • Машинно пране, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон, но е необходимо при влажно и студено време да се използва гараж за периода на съхнене! Процесът на изсушаване, като време е един и същ през всичките сезони.

Как да получите цена за услуга?

За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга:

 • Трябва да получим информация за желана услуга, населено място и област.

Свържете се СЕГА!

 • | |

Контакт с PRO Cleaners и Партньори

Част от PRO Services - Информационен център за услуги

Машинно пране на тапицерии в автобуси в Пирне 8528, Машинно пране на автобуси в Пирне 8528. Професионално пране на тапицерии в автобуси за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528. Всеки ден от 08 до 20 часа

Прозвънете ни

0876401501

Пишете ни

Пишете ни

Ще ни улесните в ценообразуването, ако ни посочите, какво желаете да се изпере и брой.

 • Подсигуряване на гараж или място с покрив е препоръчително.

Машинно пране на тапицерии в автобуси в Пирне 8528, Машинно пране на автобуси в Пирне 8528. Професионално пране на тапицерии в автобуси за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.

  Седалкa (единична) в лека кола - брой?
  Седалкa (единична) в автобус - брой?
  Седалкa (единична) в микробус - брой?
  Седалка в камионна кабина - брой?
  Мокет / под - кв.м.?
  Почистване тапицерия на таван и врати - кв.м.?

Може да заявите и допълнителни процедури като услуги:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита

Какво разказват клиентите?

Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

  2 Март

Благодаря много

Браво! Много съм доволна и от двата пъти на посещенията им.

Г. Димитрова

Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

 • Tom Cowan - Very friendly staff. They did an excellent job.
 • Kathleen - I am happy as the pro came on time and was efficient and deliginet worker.
 • Bradford White - Very professional. Excellent time management.
 • Dorothy Patterson - Thank you for the job well done.
 • Peter Brown - I booked last minute and they found me someone within 24 hours!

We believe that all customers have trusted because:

 • 24 7 support services
 • best time saving techniques for work
 • dedicated team organizational structure
 • certified quality technician jobs
 • vatted and fully insured technicians for sustainability
 • different types of payment methods online
 • holiday deals no hidden extras in frozen
 • comcast prices for new customers
 • best services near you that deliver
 • service consumer reports

Почистващи услуги в Пирне 8528

Машинно пране на тапицерии в автобуси в Пирне 8528, Машинно пране на автобуси в Пирне 8528. Професионално пране на тапицерии в автобуси за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528. Машинно пране на тапицерии в автобуси в Пирне 8528, Машинно пране на автобуси в Пирне 8528. Професионално пране на тапицерии в автобуси за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.Машинно пране на тапицерии в автобуси в Пирне 8528, Машинно пране на автобуси в Пирне 8528. Професионално пране на тапицерии в автобуси за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528. Машинно пране на тапицерии в автобуси в Пирне 8528, Машинно пране на автобуси в Пирне 8528. Професионално пране на тапицерии в автобуси за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.Машинно пране на тапицерии в автобуси в Пирне 8528, Машинно пране на автобуси в Пирне 8528. Професионално пране на тапицерии в автобуси за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.

 • Реклама

Къща за гости "При Доктора"

Дом далече от дома в Дунавската равнина!

село Нова Черна, община Тутракан, област Силистра

GPS кординати: Lat: 43.998724827897 Long: 26.4634633263893

Ще сме радостни да Ви посрещнем като наши гости и изпратим като приятели.

Facebook


Реклама в цяла България
Милиони Интернет потребители ще научат за бизнеса Ви от утре!

Инфо

Инфо в секция: Реклама в национална мрежа от уебсайт портали


България PRO Cleaners предлага професионални почистващи услуги за вашият дом и работно място:

 1. Почистващи услуги Пирне 8528
 2. Дезинфекция срещу Коронавирус Пирне 8528
 3. Пране на килими и пътеки Пирне 8528
 4. Пране на мокети Пирне 8528
 5. Пране на мека мебел Пирне 8528
 6. Пране на ъглови канапета Пирне 8528
 7. Пране на ъглови дивани Пирне 8528
 8. Пране на дву местни канапета Пирне 8528
 9. Пране на три местни канапета Пирне 8528
 10. Пране на четири местни канапета Пирне 8528
 11. Пране на шест местни канапета Пирне 8528
 12. Пране на пет местни дивани Пирне 8528
 13. Пране на тапицирани спални Пирне 8528
 14. Пране на лежанки Пирне 8528
 15. Пране на разтегателни дивани Пирне 8528
 16. Пране на табуретки Пирне 8528
 17. Пране на кухненски ъгли Пирне 8528
 18. Пране на холни ъгли Пирне 8528
 19. Пране на холни гарнитури Пирне 8528
 20. Пране на кресла Пирне 8528
 21. Пране на фотьойли Пирне 8528
 22. Пране на столове Пирне 8528
 23. Пране на канапета Пирне 8528
 24. Пране на шест местни дивани Пирне 8528
 25. Пране на дивани Пирне 8528
 26. Пране на четири местни дивани Пирне 8528
 27. Пране на три местни дивани Пирне 8528
 28. Пране на дву местни дивани Пирне 8528
 29. Пране на канапета лежанки Пирне 8528
 30. Пране на пет местни канапета Пирне 8528
 31. Пране на дамаски Пирне 8528
 32. Пране на разтегателни фотьойли Пирне 8528
 33. Пране на матраци и дюшеци Пирне 8528
 34. Пране на завеси и пердета Пирне 8528
 35. Пране на текстилни щори Пирне 8528
 36. Пране на автомобили Пирне 8528
 37. Пране на камионни кабини Пирне 8528
 38. Премахване на петна Пирне 8528
 39. Премахване на миризми Пирне 8528
 40. Защита от петна Пирне 8528
 41. Отводняване и почистване Пирне 8528
 42. Препарати за почистване Пирне 8528
 43. Почистване преди и след наем Пирне 8528
 44. Почистване след строителство и ремонт Пирне 8528
 45. Почистване на домове Пирне 8528
 46. Почистване на офиси Пирне 8528
 47. Почистване на прозорци и фасади Пирне 8528
 48. Франчайзинг Пирне 8528
 49. Работа Пирне 8528
България PRO Cleaners » Пране на автобуси » Професионални почистващи услуги в Пирне 8528