Пишете ни

Пране на автомобили в ���������������� 5240

Пране на авто салон в ���������������� 5240

Машинно перем авто салони в ���������������� 5240

Пране на авто тапицерия в ���������������� 5240

Машинно перем авто тапицерии в ���������������� 5240

Пране на авто седалки в ���������������� 5240

Машинно перем авто седалки в ���������������� 5240

Пране на таван в ���������������� 5240

Машинно перем авто тавани в ���������������� 5240

Почистване и грижа за вашата автомобилна тапицерия в ���������������� 5240

Машинно пране на авто тапицерия в ���������������� 5240

ТОП фирми и специалисти за пране на авто тапицерии в ���������������� 5240


» ���������������� 5240 » Машинно пране и грижа за вашата автомобилна тапицерия

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на автотапицерии в ���������������� 5240

Екологични почистващи препарати

Услуги които са застраховани

Обучени и препоръчани специалисти

Професионално отстраняване на петна

Професионално оборудване

Бързо съхнене

Машинно пране на автосалони

Машинно пране на автотапицерия в ���������������� 5240

Пране на салони, седалки, таван, под, багажно отделение в ���������������� 5240

Машинно пране на авто тапицерии в ���������������� 5240, Машинно пране на автомобили в ���������������� 5240. Професионално пране на авто салони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Мобилни екипи:

Мобилен екип идва на адрес в ���������������� 5240 в удобно за вас време и извършва машинно пране на място.

Пране на автомобили, микробуси, камиони, автобуси, кемперси и други чрез метода Steam cleaning в ���������������� 5240

Какво е Steam Cleaning?

Машинно пране Steam cleaning (Hot water extraction cleaning), това е процеса на изпиране с екстракторна машина. Процесът е: инжектиране на гореща вода с прибавени саморазграждащи се, екологично чисти детергенти (почистващи препарати), в основата на автотапицерията, салона (седалка, таван, под, багажно отделение), като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия, прах, петна и Акари.

Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от авто-мокета се премахне натрупаната мръсотия! Гарантира се премахване на натрупаната мръсотия от авто-мокета, НЕ от мръсотията между него и шасито на превозното средство.

Какво се случва с насъбралата се мръсотия между авто-мокета и шасито?

Авто-мокета в долната си част има силиконов слой, който не пропуска на 100% инжектирания почистващ разтвор да премине и да разтвори насъбралата се мръсотия между авто-мокета и шасито на превозното средство. Също не допуска изтеглянето му чрез вакуум мотора на екстрактора (машина за машинно пране). Мокета остава влажен след приключване на процедурите по изпирането му и тази влага достига до насъбралата се мръсотия между мокета и шасито в периода на съхненето му. Мръсотията от шасито се разтваря и се попива от вече сухия и изпран мокет. Получават се петна с кръгообразна форма, но това НЕ е ГРЕШКА НА ТЕХНИКА защото той е извършил професионално услугата си като е премахнал на 100% мръсотията от авто-мокета, а не под него.

Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на седалките, мокета и тапицерията в превозното средство, така както е изглеждало то в магазина! Гарантира се, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната и структурата им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

Възможно ли е да се премахнат всички петна?

Възможно ли е да се премахнат всички петна от автотапицерията?

Машинно пране на авто тапицерии в ���������������� 5240, Машинно пране на автомобили в ���������������� 5240. Професионално пране на авто салони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и!

Използването на непрофесионални почистващи препарати е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна почистващи препарати. Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на автомобили в ���������������� 5240!

Популярни петна срещани по седалките са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробени остатъци (части) от причинителите на петната във вътрешността на седалките заедно с използвания почистващ препарат. Други популярни петна обхващат участъците на седалките, по които се допира косата и голите части от тялото. Тези петна се наричат мазни петна. За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника (Екстракторна машина).

Какво е времето за изпиране?

Какво е времето за изпиране на автотапицерия?

 • Времето за изпиране на 1 кв.м. авто-мокет е около 5/7 мин. (оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването;
 • Средното време за машинно изпиране на едно седящо място е около 25 минути (15 до 35 мин.). То зависи от замърсеността в дълбочината и.

Ценообразуването на услугата се определя и от състоянието на автотапицерията, при замърсени и неподдържани автосалони, времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената.

Какво е времето за изсъхване?

Какво е времето за съхнене на авто-салона?

 • След приключване на процеса по изпиране на авто-седалка, до 85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 15 % са необходими от 6 до 8 часа;
 • След приключване на процеса по изпиране на авто-мокета, до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 1 до 3 часа;
 • Машинно пране на автосалони, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон, но е необходимо при влажно и студено време да се използва гараж за периода на съхнене! Процесът на изсушаване, като време е един и същ през всичките сезони.

Как да получите цена за услуга?

За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга:

 • Трябва да получим информация за желана услуга, населено място и област.

Свържете се СЕГА!

Ще ни улесните в ценообразуването, ако ни посочите, какво желаете да се изпере и брой.

 • Подсигуряване на гараж или място с покрив е препоръчително.

Машинно пране на авто тапицерии в ���������������� 5240, Машинно пране на автомобили в ���������������� 5240. Професионално пране на авто салони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

  Седалкa (единична) в лека кола - брой?
  Седалкa (единична) в автобус - брой?
  Седалкa (единична) в микробус - брой?
  Седалка в камионна кабина - брой?
  Мокет / под - кв.м.?
  Почистване тапицерия на таван и врати - кв.м.?

Може да заявите и допълнителни процедури като услуги:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита

Какво разказват клиентите?

Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

  12 Декември

Доволен съм

Доволен съм от качеството и усърдието, с което си свършиха работата. Бих ги ползвал пак в бъдеще.

Светослав

Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

 • Debby Jackson - Thank you so much. My house is shining again.
 • Samantha Miller - We have used your service for couple of years now and you have never let us down. Thank you.
 • Paul Murphy - The team sent to me was highly organized, and made the most of their time.
 • Dorothy Patterson - Thank you for the job well done.
 • Peter Brown - I booked last minute and they found me someone within 24 hours!

We believe that all customers have trusted because:

 • 24 hour emergency services contact
 • fast and efficient service
 • dedicated team
 • quality technician training
 • experienced and fully insured top technicians for sustainability
 • various payment methods
 • no hidden costs
 • best costs and revenues
 • top services near you that deliver
 • the best services is yet to come

Почистващи услуги в ���������������� 5240

Машинно пране на авто тапицерии в ���������������� 5240, Машинно пране на автомобили в ���������������� 5240. Професионално пране на авто салони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527. Машинно пране на авто тапицерии в ���������������� 5240, Машинно пране на автомобили в ���������������� 5240. Професионално пране на авто салони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Машинно пране на авто тапицерии в ���������������� 5240, Машинно пране на автомобили в ���������������� 5240. Професионално пране на авто салони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527. Машинно пране на авто тапицерии в ���������������� 5240, Машинно пране на автомобили в ���������������� 5240. Професионално пране на авто салони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Машинно пране на авто тапицерии в ���������������� 5240, Машинно пране на автомобили в ���������������� 5240. Професионално пране на авто салони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

 • Guest house At the Doctor

Къщата на Доктора за гости от ���������������� 5240

Дом в Дунавската равнина

с. Нова Черна, общ. Тутракан, обл. Силистра

GPS кординати:

Lat: 43.998724827897, Long: 26.4634633263893

Към къщата на Доктора »»

Къща за гости от ���������������� 5240 - findbgcleaners.com, улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

Почистващи услуги в ���������������� 5240 чрез България PRO Cleaners & findbgcleaners.com:

 1. Почистващи услуги ���������������� 5240
 2. Дезинфекция срещу Коронавирус ���������������� 5240
 3. Пране на килими и пътеки ���������������� 5240
 4. Пране на мокети ���������������� 5240
 5. Пране на мека мебел ���������������� 5240
 6. Пране на ъглови канапета ���������������� 5240
 7. Пране на ъглови дивани ���������������� 5240
 8. Пране на дву местни канапета ���������������� 5240
 9. Пране на три местни канапета ���������������� 5240
 10. Пране на четири местни канапета ���������������� 5240
 11. Пране на шест местни канапета ���������������� 5240
 12. Пране на пет местни дивани ���������������� 5240
 13. Пране на тапицирани спални ���������������� 5240
 14. Пране на лежанки ���������������� 5240
 15. Пране на разтегателни дивани ���������������� 5240
 16. Пране на табуретки ���������������� 5240
 17. Пране на кухненски ъгли ���������������� 5240
 18. Пране на холни ъгли ���������������� 5240
 19. Пране на холни гарнитури ���������������� 5240
 20. Пране на кресла ���������������� 5240
 21. Пране на фотьойли ���������������� 5240
 22. Пране на столове ���������������� 5240
 23. Пране на канапета ���������������� 5240
 24. Пране на шест местни дивани ���������������� 5240
 25. Пране на дивани ���������������� 5240
 26. Пране на четири местни дивани ���������������� 5240
 27. Пране на три местни дивани ���������������� 5240
 28. Пране на дву местни дивани ���������������� 5240
 29. Пране на канапета лежанки ���������������� 5240
 30. Пране на пет местни канапета ���������������� 5240
 31. Пране на дамаски ���������������� 5240
 32. Пране на разтегателни фотьойли ���������������� 5240
 33. Пране на матраци и дюшеци ���������������� 5240
 34. Пране на завеси и пердета ���������������� 5240
 35. Пране на текстилни щори ���������������� 5240
 36. Пране на автобуси ���������������� 5240
 37. Пране на камионни кабини ���������������� 5240
 38. Премахване на петна ���������������� 5240
 39. Премахване на миризми ���������������� 5240
 40. Защита от петна ���������������� 5240
 41. Отводняване и почистване ���������������� 5240
 42. Препарати за почистване ���������������� 5240
 43. Почистване преди и след наем ���������������� 5240
 44. Почистване след строителство и ремонт ���������������� 5240
 45. Почистване на домове ���������������� 5240
 46. Почистване на офиси ���������������� 5240
 47. Почистване на прозорци и фасади ���������������� 5240
 48. Франчайзинг ���������������� 5240
 49. Работа ���������������� 5240
Пране на автомобили в ���������������� 5240