Пишете ни

Пране на камиони в ���������� 7858

Пране салон на камион в ���������� 7858

Машинно перем салона в камионната кабина в ���������� 7858

Пране тапицерия на камионна кабина в ���������� 7858

Машинно перем тапицерията в камионната кабина в ���������� 7858

Пране седалки на камион в ���������� 7858

Машинно перем седалките в камионната кабина в ���������� 7858

Пране таван на камион в ���������� 7858

Машинно перем тавана в камионната кабина в ���������� 7858

Машинно изпиране на камионни кабини в ���������� 7858

Машинно перем камионни кабини в ���������� 7858

ТОП фирми и специалисти за пране на камионни кабини в ���������� 7858


» ���������� 7858 » Машинно пране и грижа за вашите камионни кабини

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на салони в камиони в ���������� 7858

Екологични почистващи препарати

Услуги които са застраховани

Обучени и препоръчани специалисти

Професионално отстраняване на петна

Професионално оборудване

Бързо съхнене

Машинно пране на камионни кабини

Машинно пране на тапицерия в камионна кабина в ���������� 7858

Пране на седалки, таван, под, матрак в ���������� 7858

Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858, Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858. Професионално пране на тапицерии в камиони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Мобилни екипи:

Мобилен екип идва на адрес в ���������� 7858 в удобно за вас време и извършва машинно пране на място.

Пране на автомобили, микробуси, камиони, автобуси, кемперси и други чрез метода Steam cleaning в ���������� 7858

Какво е Steam Cleaning?

Машинно пране Steam cleaning (Hot water extraction cleaning), това е процеса на изпиране с екстракторна машина. Процесът е: инжектиране на гореща вода с прибавени саморазграждащи се, екологично чисти детергенти (почистващи препарати), в основата на автобусната тапицерия, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия, прах, петна и Акари.

Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от тапицерията се премахне натрупаната мръсотия! Гарантира се премахване на натрупаната мръсотия от мокета в камиона. Но НЕ се гарантира премахването на насъбралата се мръсотия между мокета и шасито му.

Какво се случва с насъбралата се мръсотия между мокета и шасито?

Мокета в долната си част има силиконов слой, който не пропуска на 100% инжектирания почистващ разтвор да премине и да разтвори насъбралата се мръсотия между мокета и шасито на камиона. Също не допуска изтеглянето му чрез вакуум мотора на екстрактора (машина за машинно пране). Мокета остава влажен след приключване на процедурите по изпирането му и тази влага достига до насъбралата се мръсотия между мокета и шасито в периода на съхненето му. Мръсотията от шасито се разтваря и се попива от вече сухия и изпран мокет. Получават се петна с кръгообразна форма, но това НЕ е ГРЕШКА НА ТЕХНИКА защото той е извършил професионално услугата си, като е премахнал на 100% мръсотията от мокета, а не под него.

Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на седалките, мокета и тапицерията в камиона Ви, така както са изглеждали като нови! Гарантира се, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната и структурата им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

Възможно ли е да се премахнат всички петна?

Възможно ли е да се премахнат всички петна от седалките, тапицерията, пода и матраците?

Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858, Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858. Професионално пране на тапицерии в камиони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и!

Използването на непрофесионални почистващи препарати е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна почистващи препарати. Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на камионни кабини в ���������� 7858!

Популярни петна срещани по седалките са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробени остатъци (части) от причинителите на петната във вътрешността на седалките заедно с използвания почистващ препарат. Други популярни петна обхващат участъците на седалките, по които се допира косата и голите части от тялото. Тези петна се наричат мазни петна.

Популярни петна срещани по матраците са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност (пот, урина и други) или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробено остатъци (части) от причинителите на петната във вътрешността на матрака заедно с използвания почистващ препарат. Други често срещани петна са с тъмни точици (те често образуват големи петна) и се наричат петна на мухъл. Причините за тяхното повяване е неправилно пране и невъзможността да се вентилира добре матрака от всяка страна.

За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника (Екстракторна машина).

Какво е времето за изпиране?

Какво е времето за изпиране на тапицерията в камионната кабина?

 • Времето за изпиране на 1 кв.м. мокет е около 5/7 мин. (оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването;
 • Средното време за машинно изпиране на една автобусна седалка е около 35 минути (25 до 40 мин.). То зависи от замърсеността в дълбочината и;
 • Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от матрака се премахне натрупаната мръсотия! Времето за изпиране на един матрак е около 30/45 мин., но времето зависи и от степента на замърсяването му.

Ценообразуването на услугата се определя и от състоянието на тапицерията, при замърсени и неподдържани камионни салони, времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената.

Какво е времето за изсъхване?

Какво е времето за съхнене на автобусен салон?

 • След приключване на процеса по изпиране на седалка, до 85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 15 % са необходими от 6 до 8 часа;
 • След приключване на процеса по изпиране на мокета, до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 1 до 3 часа;
 • След приключване на процеса по изпиране на матрак до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 6 до 8 часа;
 • Машинно пране, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон, но е необходимо при влажно и студено време да се използва гараж за периода на съхнене! Процесът на изсушаване, като време е един и същ през всичките сезони.

Как да получите цена за услуга?

За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга:

 • Трябва да получим информация за желана услуга, населено място и област.

Свържете се СЕГА!

Ще ни улесните в ценообразуването, ако ни посочите, какво желаете да се изпере и брой.

 • Подсигуряване на гараж или място с покрив е препоръчително.

Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858, Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858. Професионално пране на тапицерии в камиони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

  Седалкa (единична) в лека кола - брой?
  Седалкa (единична) в автобус - брой?
  Седалкa (единична) в микробус - брой?
  Седалка в камионна кабина - брой?
  Мокет / под - кв.м.?
  Почистване тапицерия на таван и врати - кв.м.?
Матрак - брой?

Може да заявите и допълнителни процедури като услуги:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита

Какво разказват клиентите?

Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

  11 Януари

Качество

Много качествена и бърза работа.

Емилия

Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

 • Gregory Thomas - Your guys did a very good job. Very much appreciated.
 • Paty Downs - Thank you. I would definitely recommend you to my friends.
 • Brian Davis - Your team was on time, and did a good job.
 • Diana - Easy to book, well done.
 • Marilyn - On time. Congenial. Did a good job.

We believe that all customers have trusted because:

 • 24/7 support call center
 • time saving techniques
 • dedicated team
 • quality technician certification
 • vetted and insured teams
 • various electronic payment methods
 • holiday deals no hidden extras
 • best costs and benefits definition
 • best services near you always
 • best sellers and top services

Почистващи услуги в ���������� 7858

Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858, Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858. Професионално пране на тапицерии в камиони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527. Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858, Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858. Професионално пране на тапицерии в камиони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858, Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858. Професионално пране на тапицерии в камиони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527. Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858, Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858. Професионално пране на тапицерии в камиони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858, Машинно пране на камионни кабини в ���������� 7858. Професионално пране на тапицерии в камиони за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

 • Guest house At the Doctor

Къщата на Доктора за гости от ���������� 7858

Дом в Дунавската равнина

с. Нова Черна, общ. Тутракан, обл. Силистра

GPS кординати:

Lat: 43.998724827897, Long: 26.4634633263893

Към къщата на Доктора »»

Къща за гости от ���������� 7858 - findbgcleaners.com, улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

Почистващи услуги в ���������� 7858 чрез България PRO Cleaners & findbgcleaners.com:

 1. Почистващи услуги ���������� 7858
 2. Дезинфекция срещу Коронавирус ���������� 7858
 3. Пране на мокети ���������� 7858
 4. Пране на килими и пътеки ���������� 7858
 5. Пране на мека мебел ���������� 7858
 6. Пране на четири местни канапета ���������� 7858
 7. Пране на шест местни канапета ���������� 7858
 8. Пране на шест местни дивани ���������� 7858
 9. Пране на три местни канапета ���������� 7858
 10. Пране на дву местни канапета ���������� 7858
 11. Пране на ъглови дивани ���������� 7858
 12. Пране на ъглови канапета ���������� 7858
 13. Пране на тапицирани спални ���������� 7858
 14. Пране на лежанки ���������� 7858
 15. Пране на разтегателни дивани ���������� 7858
 16. Пране на табуретки ���������� 7858
 17. Пране на кухненски ъгли ���������� 7858
 18. Пране на холни ъгли ���������� 7858
 19. Пране на холни гарнитури ���������� 7858
 20. Пране на кресла ���������� 7858
 21. Пране на фотьойли ���������� 7858
 22. Пране на столове ���������� 7858
 23. Пране на канапета ���������� 7858
 24. Пране на дивани ���������� 7858
 25. Пране на четири местни дивани ���������� 7858
 26. Пране на пет местни канапета ���������� 7858
 27. Пране на разтегателни фотьойли ���������� 7858
 28. Пране на дамаски ���������� 7858
 29. Пране на пет местни дивани ���������� 7858
 30. Пране на три местни дивани ���������� 7858
 31. Пране на дву местни дивани ���������� 7858
 32. Пране на канапета лежанки ���������� 7858
 33. Пране на матраци и дюшеци ���������� 7858
 34. Пране на завеси и пердета ���������� 7858
 35. Пране на текстилни щори ���������� 7858
 36. Пране на автомобили ���������� 7858
 37. Пране на автобуси ���������� 7858
 38. Премахване на петна ���������� 7858
 39. Премахване на миризми ���������� 7858
 40. Защита от петна ���������� 7858
 41. Отводняване и почистване ���������� 7858
 42. Препарати за почистване ���������� 7858
 43. Почистване преди и след наем ���������� 7858
 44. Почистване след строителство и ремонт ���������� 7858
 45. Почистване на домове ���������� 7858
 46. Почистване на офиси ���������� 7858
 47. Почистване на прозорци и фасади ���������� 7858
 48. Франчайзинг ���������� 7858
 49. Работа ���������� 7858
Пране на камионни кабини в ���������� 7858