Пишете ни

Пране на килими в ������������������������������������ 9144

Пране на пътеки в ������������������������������������ 9144

Перем килими и пътеки на адрес в ������������������������������������ 9144

Почистване грижа за вашите килими и пътеки в ������������������������������������ 9144

Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144

ТОП фирми и специалисти за пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144


» ������������������������������������ 9144 » Машинно пране - грижа за вашите килими и пътеки

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144

Екологични почистващи препарати

Услуги които са застраховани

Обучени и препоръчани специалисти

Професионално отстраняване на петна

Професионално оборудване

Бързо съхнене

Машинно пране на килими

Машинно пране на килими и пътеки чрез метода Steam cleaning в ������������������������������������ 9144

Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144, Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144. Професионално пране на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

Мобилни екипи:

Мобилен екип идва на адрес в ������������������������������������ 9144 в удобно за Вас време и извършва машинното пране на място.

Използва се метода на екстракторно пране или Steam Cleaning в ������������������������������������ 9144

Какво е Steam Cleaning?

Машинно пране Steam cleaning (Hot water extraction cleaning), това е процеса на изпиране с екстракторна машина. Процесът е: инжектиране на гореща вода с прибавени саморазграждащи се, екологично чисти детергенти (почистващи препарати), в основата и в дълбочина на килима, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия, прах, петна и Акари.

Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на килима Ви, така както е изглеждал в магазина! Гарантира се, че той ще бъде изпран и освободен на 100% от мръсотия и прахови Акари, и всички други причинители на алергии. Както влакната му няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

Възможно ли е да се премахнат всички петна?

Възможно ли е да се премахнат всички петна от килима?

Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144, Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144. Професионално пране на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и!

Обработката на петна и използването на непрофесионални почистващи препарати закупени от магазинната мрежа е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна - почистващи препарати.

Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144!

Често срещаме в пешеходните участъците от килимите / пътеките с променен цвят от зоните, по които не се движим (сравнение между пешеходни зони и ъгли). В тези проблемни участъци забелязваме по-къс косъм поради пресоване на косите му от тежината ни. Често местата от килимите / пътеките, които са под мебели са с пресован косъм, както много често се срещат на тези места и петна от ръжда. Ръждивите петна се появяват там където мебели го допират с метални и дървени части с повредена повърхност или не добре обработени, или пък участъка от килимите / пътеките под мебелта е бил мокър. Други популярни петна срещани по килимите / пътеките са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробени остатъци (части) от причинителите на петната в дълбочина на килимите / пътеките заедно с използвания почистващ препарат. За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника (Екстракторна машина).

Какво е времето за изпиране?

Какво е времето за изпиране на един квадратен метър килим?

 • Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от килима / пътеката се премахне натрупаната мръсотия! Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 5 мин. (оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Ценообразуването на услугата се определя и от състоянието на килима, при замърсени и неподдържани килими / пътеки, времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената.

Какво е времето за изсъхване?

Какво е времето за съхнене на килим?

 • След приключване на процеса до 85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 15 % са необходими от 1 до 3 часа;
 • Машинно пране на килими / пътеки, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон! Процесът на изсушаване като време е един и същ през всичките сезони.

Как да получите цена за услуга?

За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга:

 • Трябва да получим информация за желана услуга, населено място и област.

Свържете се СЕГА!

Ще ни улесните в ценообразуването, ако ни посочите квадратурата.

Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144, Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144. Професионално пране на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

Кв.м.?

Може да заявите и допълнителни процедури като услуги:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита

Какво разказват клиентите?

Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

  25 Юни

Прекрасна работа

Прекрасна работа, килима изглежда прекрасно. Благодаря Ви много ...

Кремена

Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

 • Emma Watson - Great Job! Will definitely use you again.
 • Paty Downs - Thank you. I would definitely recommend you to my friends.
 • Paty Bright - Very happy with the service. Will use you again.
 • Diana - Easy to book, well done.
 • Cameron - It went well.

We believe that all customers have trusted because:

 • 24 7 customer service line
 • time saving standards
 • uniformed and trained staff provides support and protection
 • certified quality technician training
 • experienced and fully insured technicians
 • types of payment methods online
 • no hidden extras holidays
 • best prices for customers
 • top services near you that deliver
 • services and reviews

Почистващи услуги в ������������������������������������ 9144

Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144, Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144. Професионално пране на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144, Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144. Професионално пране на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144, Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144. Професионално пране на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144, Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144. Професионално пране на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144, Машинно пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144. Професионално пране на килими и пътеки за клиенти намиращи се на или около адрес улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

 • Guest house At the Doctor

Къщата на Доктора за гости от ������������������������������������ 9144

Дом в Дунавската равнина

с. Нова Черна, общ. Тутракан, обл. Силистра

GPS кординати:

Lat: 43.998724827897, Long: 26.4634633263893

Към къщата на Доктора »»

Къща за гости от ������������������������������������ 9144 - findbgcleaners.com, улица Чаталджа 32, район Оборище, Столична община, София град, п.к.1527.

Почистващи услуги в ������������������������������������ 9144 чрез България PRO Cleaners & findbgcleaners.com:

 1. Почистващи услуги ������������������������������������ 9144
 2. Дезинфекция срещу Коронавирус ������������������������������������ 9144
 3. Пране на мокети ������������������������������������ 9144
 4. Пране на мека мебел ������������������������������������ 9144
 5. Пране на ъглови канапета ������������������������������������ 9144
 6. Пране на ъглови дивани ������������������������������������ 9144
 7. Пране на дву местни канапета ������������������������������������ 9144
 8. Пране на три местни канапета ������������������������������������ 9144
 9. Пране на четири местни канапета ������������������������������������ 9144
 10. Пране на шест местни канапета ������������������������������������ 9144
 11. Пране на пет местни дивани ������������������������������������ 9144
 12. Пране на шест местни дивани ������������������������������������ 9144
 13. Пране на тапицирани спални ������������������������������������ 9144
 14. Пране на лежанки ������������������������������������ 9144
 15. Пране на табуретки ������������������������������������ 9144
 16. Пране на кухненски ъгли ������������������������������������ 9144
 17. Пране на холни ъгли ������������������������������������ 9144
 18. Пране на холни гарнитури ������������������������������������ 9144
 19. Пране на кресла ������������������������������������ 9144
 20. Пране на фотьойли ������������������������������������ 9144
 21. Пране на столове ������������������������������������ 9144
 22. Пране на канапета ������������������������������������ 9144
 23. Пране на разтегателни дивани ������������������������������������ 9144
 24. Пране на дивани ������������������������������������ 9144
 25. Пране на четири местни дивани ������������������������������������ 9144
 26. Пране на пет местни канапета ������������������������������������ 9144
 27. Пране на разтегателни фотьойли ������������������������������������ 9144
 28. Пране на дамаски ������������������������������������ 9144
 29. Пране на три местни дивани ������������������������������������ 9144
 30. Пране на канапета лежанки ������������������������������������ 9144
 31. Пране на дву местни дивани ������������������������������������ 9144
 32. Пране на матраци и дюшеци ������������������������������������ 9144
 33. Пране на завеси и пердета ������������������������������������ 9144
 34. Пране на текстилни щори ������������������������������������ 9144
 35. Пране на автомобили ������������������������������������ 9144
 36. Пране на автобуси ������������������������������������ 9144
 37. Пране на камионни кабини ������������������������������������ 9144
 38. Премахване на петна ������������������������������������ 9144
 39. Премахване на миризми ������������������������������������ 9144
 40. Защита от петна ������������������������������������ 9144
 41. Отводняване и почистване ������������������������������������ 9144
 42. Препарати за почистване ������������������������������������ 9144
 43. Почистване преди и след наем ������������������������������������ 9144
 44. Почистване след строителство и ремонт ������������������������������������ 9144
 45. Почистване на домове ������������������������������������ 9144
 46. Почистване на офиси ������������������������������������ 9144
 47. Почистване на прозорци и фасади ������������������������������������ 9144
 48. Франчайзинг ������������������������������������ 9144
 49. Работа ������������������������������������ 9144
Пране на килими и пътеки в ������������������������������������ 9144