Пишете ни

Пране на текстилни щори в Кичево 9151

Пране на платнени щори в Кичево 9151

Перем текстилни щори на адрес в Кичево 9151

Почистване и грижа за вашите текстилни щори в Кичево 9151

Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151

ТОП фирми и специалисти за пране на щори в Кичево 9151


» Кичево 9151 » Машинно пране и грижа за вашите текстилни щори

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на текстилни щори в Кичево 9151

Екологични почистващи препарати

Услуги които са застраховани

Обучени и препоръчани специалисти

Професионално отстраняване на петна

Професионално оборудване

Бързо съхнене

  Машинно пране на текстилни щори

  Машинно пране на текстилни щори чрез метода Steam cleaning или Dry cleaning в Кичево 9151

  Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151, Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Мобилни екипи:

  Мобилен екип идва на адрес в Кичево 9151 в удобно за вас време и извършва машинно пране на място.

  Важна информация:

  Машинното пране се извършва на място без да се свалят текстилните щори;

  Височината, която е достъпна за техниците е до 3 метра. Има щори на прозорци на стълбище, които не са подходящи за поставяне на триъгълна стълба, което може да е пречка за извършване на услугата;

  Използват се два метода на изпиране - екстракторно и /сухо/. Метода /сухо пране/ се използва върху щори от лен, коприна и други материали от естествени влакна, срещу риск от скъсяването им. Използва се лесно летлив почистващ препарат;

  Щорите трябва да са плътни за да се приложи метода машинно пране, т.е. те не пропускат слънчева светлина.

  Какви методи за пране на текстилни щори използваме се използват?

  В зависимост от текстила им използваме два метода:

  • Steam Cleaning - при този метод на пране се инжектира вода с прибавени детергенти (почистващи препарати) в тъканта, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква мръсотията, петната и Акарите. По време на самият процес се използва вода, като водата циркулира само за секунди между основата на тъканите и машината.
  • Dry cleaning - този метод се използва ако материята, от която са съставени текстилни Ви щори, би се повредила при използването на воден разтвор или метода Steam Cleaning.

  Процеса на пране протича в следните три стъпки:

  • Стъпка едно - вакуумиране с цел премахване на праха.
  • Стъпка две - обработка на петната (замърсените участъци) със специални почистващи препарати, които са лесно летливи.
  • Стъпка три - "масажиране" на тъканта с кърпи. Обработката на текстилните щори става на етапи по участъци заради използвания лесно летлив почистващ препарат. Напръсква се малък участък, който се обработва (масажира) с чисто бели кърпи. По някога този лесно летлив почистващ препарат се впръсква директно в кърпите, ефекта на пране е един и същ. Летливостта на почистващият препарат предпазва от повреди като скъсяване (shrink) по вертикал или ширина на текстилните щори.

  Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на текстилните Ви щори, така както са изглеждали в магазина! Гарантира се, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари и всички други причинители на алергии. Както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

  Възможно ли е да се премахнат всички петна?

  Възможно ли е да се премахнат всички петна от текстилни щори?

  Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151, Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната им!

  Използването на непрофесионални почистващи препарати е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна почистващи препарати. Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на текстилни щори в Кичево 9151!

  Популярни петна срещани по текстилните щори са с жълтеникаво - кафяво оцветяване причинени от слънчевите лъщи. Разположени са от страна към прозореца. Те не могат да бъдат премахнати. Срещат се много често и петна от изпражнения на насекоми, в някои от случаите такива петна са постоянни, т.е. не е възможно да бъдат премахнати. Също много срещани са мазните и мръсните петна в участъците до врати. Те са отпечатъци от нашето тяло.

  Какво е времето за изпиране?

  Какво е времето за изпиране на текстилна щора?

  • Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 6 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Цената се калкулири спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсени и неподдържани щори времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%.

  Какво е времето за изсъхване?

  Какво е времето за съхнене на текстилните щори?

  • При използване на метода Steam Cleaning - след приключване на професионалното машинно пране до 85% от влагата е извлечена, а за останалите 15 % са необходими от 30 мин. до 1 час. При използване на метода Dry cleaning - самото име на метода "dry" (сухо) подсказва, че времето за съхнене до 10 минути;
  • Машинно пране на текстилни щори, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон! Процесът на изсушаване като време е един и същ през всичките сезони.

  Как да получите цена за услуга?

  За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга:

  • Трябва да получим информация за желана услуга, населено място и област.

  Свържете се СЕГА!

  • | |

  Контакт с PRO Cleaners и Партньори

  Част от PRO Services - Информационен център за услуги

  Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151, Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151. Всеки ден от 08 до 20 часа

  Прозвънете ни

  0876401501

  Пишете ни

  Пишете ни

  Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151, Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151. Ще ни улесните в ценообразуването, ако ни посочите типа на Вашите щори, квадратура и брой.

  Квадратурата се изчислява: Размера за ширина (Дължина на държача на щората) × Размера за височина (от горния край на държача до долния край на щората).

  Текстилни щори (ден и нощ, вертикални, венециански, роло, римски, японска стена, плисе)

  Може да заявите и допълнителни процедури като услуги:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита

  Какво разказват клиентите?

  Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

    11 Януари

  Качество

  Много качествена и бърза работа.

  Емилия

  Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

  • Tom Cowan - Very friendly staff. They did an excellent job.
  • Victor - . . . Professional
  • Michele - Person was on time and he was efficient.
  • Dorothy Patterson - Thank you for the job well done.
  • Alessandra - A little thinks just missed, but I love it the service!!!!

  We believe that all customers have trusted because:

  • 24 7 service support
  • timesaving techniques
  • dedicated team organizational structure
  • quality certified specialist
  • vetted and insured teams
  • various electronic payment methods
  • no hidden extras
  • average fixed costs
  • best services near you that deliver
  • good services

  Почистващи услуги в Кичево 9151

  Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151, Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151. Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151, Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151, Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151. Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151, Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151, Машинно пране на текстилни щори в Кичево 9151. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.

  • Реклама

  Къща за гости "При Доктора"

  Дом далече от дома в Дунавската равнина!

  село Нова Черна, община Тутракан, област Силистра

  GPS кординати: Lat: 43.998724827897 Long: 26.4634633263893

  Ще сме радостни да Ви посрещнем като наши гости и изпратим като приятели.

  Facebook


  Реклама в цяла България
  Милиони Интернет потребители ще научат за бизнеса Ви от утре!

  Инфо

  Инфо в секция: Реклама в национална мрежа от уебсайт портали


  България PRO Cleaners предлага професионални почистващи услуги за вашият дом и работно място:

  1. Почистващи услуги Кичево 9151
  2. Дезинфекция срещу Коронавирус Кичево 9151
  3. Пране на мокети Кичево 9151
  4. Пране на килими и пътеки Кичево 9151
  5. Пране на мека мебел Кичево 9151
  6. Пране на четири местни канапета Кичево 9151
  7. Пране на шест местни канапета Кичево 9151
  8. Пране на пет местни дивани Кичево 9151
  9. Пране на три местни канапета Кичево 9151
  10. Пране на дву местни канапета Кичево 9151
  11. Пране на ъглови дивани Кичево 9151
  12. Пране на ъглови канапета Кичево 9151
  13. Пране на тапицирани спални Кичево 9151
  14. Пране на лежанки Кичево 9151
  15. Пране на разтегателни дивани Кичево 9151
  16. Пране на табуретки Кичево 9151
  17. Пране на кухненски ъгли Кичево 9151
  18. Пране на холни ъгли Кичево 9151
  19. Пране на холни гарнитури Кичево 9151
  20. Пране на кресла Кичево 9151
  21. Пране на фотьойли Кичево 9151
  22. Пране на столове Кичево 9151
  23. Пране на канапета Кичево 9151
  24. Пране на шест местни дивани Кичево 9151
  25. Пране на дивани Кичево 9151
  26. Пране на четири местни дивани Кичево 9151
  27. Пране на дву местни дивани Кичево 9151
  28. Пране на канапета лежанки Кичево 9151
  29. Пране на пет местни канапета Кичево 9151
  30. Пране на дамаски Кичево 9151
  31. Пране на разтегателни фотьойли Кичево 9151
  32. Пране на три местни дивани Кичево 9151
  33. Пране на матраци и дюшеци Кичево 9151
  34. Пране на завеси и пердета Кичево 9151
  35. Пране на автомобили Кичево 9151
  36. Пране на автобуси Кичево 9151
  37. Пране на камионни кабини Кичево 9151
  38. Премахване на петна Кичево 9151
  39. Премахване на миризми Кичево 9151
  40. Защита от петна Кичево 9151
  41. Отводняване и почистване Кичево 9151
  42. Препарати за почистване Кичево 9151
  43. Почистване преди и след наем Кичево 9151
  44. Почистване след строителство и ремонт Кичево 9151
  45. Почистване на домове Кичево 9151
  46. Почистване на офиси Кичево 9151
  47. Почистване на прозорци и фасади Кичево 9151
  48. Франчайзинг Кичево 9151
  49. Работа Кичево 9151
  България PRO Cleaners » Пране на текстилни щори » Професионални почистващи услуги в Кичево 9151