Пишете ни

Пране на текстилни щори в Пирне 8528

Пране на платнени щори в Пирне 8528

Перем текстилни щори на адрес в Пирне 8528

Почистване и грижа за вашите текстилни щори в Пирне 8528

Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528

ТОП фирми и специалисти за пране на щори в Пирне 8528


» Пирне 8528 » Машинно пране и грижа за вашите текстилни щори

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на текстилни щори в Пирне 8528

Екологични почистващи препарати

Услуги които са застраховани

Обучени и препоръчани специалисти

Професионално отстраняване на петна

Професионално оборудване

Бързо съхнене

  Машинно пране на текстилни щори

  Машинно пране на текстилни щори чрез метода Steam cleaning или Dry cleaning в Пирне 8528

  Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528, Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.Мобилни екипи:

  Мобилен екип идва на адрес в Пирне 8528 в удобно за вас време и извършва машинно пране на място.

  Важна информация:

  Машинното пране се извършва на място без да се свалят текстилните щори;

  Височината, която е достъпна за техниците е до 3 метра. Има щори на прозорци на стълбище, които не са подходящи за поставяне на триъгълна стълба, което може да е пречка за извършване на услугата;

  Използват се два метода на изпиране - екстракторно и /сухо/. Метода /сухо пране/ се използва върху щори от лен, коприна и други материали от естествени влакна, срещу риск от скъсяването им. Използва се лесно летлив почистващ препарат;

  Щорите трябва да са плътни за да се приложи метода машинно пране, т.е. те не пропускат слънчева светлина.

  Какви методи за пране на текстилни щори използваме се използват?

  В зависимост от текстила им използваме два метода:

  • Steam Cleaning - при този метод на пране се инжектира вода с прибавени детергенти (почистващи препарати) в тъканта, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква мръсотията, петната и Акарите. По време на самият процес се използва вода, като водата циркулира само за секунди между основата на тъканите и машината.
  • Dry cleaning - този метод се използва ако материята, от която са съставени текстилни Ви щори, би се повредила при използването на воден разтвор или метода Steam Cleaning.

  Процеса на пране протича в следните три стъпки:

  • Стъпка едно - вакуумиране с цел премахване на праха.
  • Стъпка две - обработка на петната (замърсените участъци) със специални почистващи препарати, които са лесно летливи.
  • Стъпка три - "масажиране" на тъканта с кърпи. Обработката на текстилните щори става на етапи по участъци заради използвания лесно летлив почистващ препарат. Напръсква се малък участък, който се обработва (масажира) с чисто бели кърпи. По някога този лесно летлив почистващ препарат се впръсква директно в кърпите, ефекта на пране е един и същ. Летливостта на почистващият препарат предпазва от повреди като скъсяване (shrink) по вертикал или ширина на текстилните щори.

  Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на текстилните Ви щори, така както са изглеждали в магазина! Гарантира се, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари и всички други причинители на алергии. Както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

  Възможно ли е да се премахнат всички петна?

  Възможно ли е да се премахнат всички петна от текстилни щори?

  Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528, Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната им!

  Използването на непрофесионални почистващи препарати е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна почистващи препарати. Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на текстилни щори в Пирне 8528!

  Популярни петна срещани по текстилните щори са с жълтеникаво - кафяво оцветяване причинени от слънчевите лъщи. Разположени са от страна към прозореца. Те не могат да бъдат премахнати. Срещат се много често и петна от изпражнения на насекоми, в някои от случаите такива петна са постоянни, т.е. не е възможно да бъдат премахнати. Също много срещани са мазните и мръсните петна в участъците до врати. Те са отпечатъци от нашето тяло.

  Какво е времето за изпиране?

  Какво е времето за изпиране на текстилна щора?

  • Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 6 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Цената се калкулири спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсени и неподдържани щори времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%.

  Какво е времето за изсъхване?

  Какво е времето за съхнене на текстилните щори?

  • При използване на метода Steam Cleaning - след приключване на професионалното машинно пране до 85% от влагата е извлечена, а за останалите 15 % са необходими от 30 мин. до 1 час. При използване на метода Dry cleaning - самото име на метода "dry" (сухо) подсказва, че времето за съхнене до 10 минути;
  • Машинно пране на текстилни щори, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон! Процесът на изсушаване като време е един и същ през всичките сезони.

  Как да получите цена за услуга?

  За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга:

  • Трябва да получим информация за желана услуга, населено място и област.

  Свържете се СЕГА!

  • | |

  Контакт с PRO Cleaners и Партньори

  Част от PRO Services - Информационен център за услуги

  Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528, Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528. Всеки ден от 08 до 20 часа

  Прозвънете ни

  0876401501

  Пишете ни

  Пишете ни

  Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528, Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528. Ще ни улесните в ценообразуването, ако ни посочите типа на Вашите щори, квадратура и брой.

  Квадратурата се изчислява: Размера за ширина (Дължина на държача на щората) × Размера за височина (от горния край на държача до долния край на щората).

  Текстилни щори (ден и нощ, вертикални, венециански, роло, римски, японска стена, плисе)

  Може да заявите и допълнителни процедури като услуги:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита

  Какво разказват клиентите?

  Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

    11 Януари

  Качество

  Много качествена и бърза работа.

  Емилия

  Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

  • Emma Watson - Great Job! Will definitely use you again.
  • Kathleen - I am happy as the pro came on time and was efficient and deliginet worker.
  • Bred Small - Fantastic service and friendly staff. My sofas look great.
  • Tim Steward - Thanks for the spotless work and professionalism.
  • Cynthia - He is very professional and very quick to fix!!

  We believe that all customers have trusted because:

  • 24 hours 7 days a week service company
  • quick and efficient service providers
  • uniformed and trained staff provides support and protection
  • certified technicians available
  • experienced and fully insured technicians for sustainability
  • different payment methods on the internet
  • weekends and bank holidays
  • comcast prices for new customers
  • top services near you
  • high quality services

  Почистващи услуги в Пирне 8528

  Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528, Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528. Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528, Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528, Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528. Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528, Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528, Машинно пране на текстилни щори в Пирне 8528. Професионално пране на текстилни щори за клиенти намиращи се на или около адрес Пирне, община Айтос, област Бургас, п.к.8528.

  • Реклама

  Къща за гости "При Доктора"

  Дом далече от дома в Дунавската равнина!

  село Нова Черна, община Тутракан, област Силистра

  GPS кординати: Lat: 43.998724827897 Long: 26.4634633263893

  Ще сме радостни да Ви посрещнем като наши гости и изпратим като приятели.

  Facebook


  Local Sparrow ®
  Изработка на SEO уебсайт портали за ГАРАНТИРАНО класиране в Google!

  Инфо


  България PRO Cleaners предлага професионални почистващи услуги за вашият дом и работно място:

  1. Почистващи услуги Пирне 8528
  2. Дезинфекция срещу Коронавирус Пирне 8528
  3. Пране на мокети Пирне 8528
  4. Пране на килими и пътеки Пирне 8528
  5. Пране на мека мебел Пирне 8528
  6. Пране на четири местни канапета Пирне 8528
  7. Пране на шест местни канапета Пирне 8528
  8. Пране на пет местни дивани Пирне 8528
  9. Пране на три местни канапета Пирне 8528
  10. Пране на дву местни канапета Пирне 8528
  11. Пране на ъглови дивани Пирне 8528
  12. Пране на ъглови канапета Пирне 8528
  13. Пране на тапицирани спални Пирне 8528
  14. Пране на лежанки Пирне 8528
  15. Пране на разтегателни дивани Пирне 8528
  16. Пране на табуретки Пирне 8528
  17. Пране на кухненски ъгли Пирне 8528
  18. Пране на холни ъгли Пирне 8528
  19. Пране на холни гарнитури Пирне 8528
  20. Пране на кресла Пирне 8528
  21. Пране на фотьойли Пирне 8528
  22. Пране на столове Пирне 8528
  23. Пране на канапета Пирне 8528
  24. Пране на шест местни дивани Пирне 8528
  25. Пране на дивани Пирне 8528
  26. Пране на четири местни дивани Пирне 8528
  27. Пране на дву местни дивани Пирне 8528
  28. Пране на канапета лежанки Пирне 8528
  29. Пране на пет местни канапета Пирне 8528
  30. Пране на дамаски Пирне 8528
  31. Пране на разтегателни фотьойли Пирне 8528
  32. Пране на три местни дивани Пирне 8528
  33. Пране на матраци и дюшеци Пирне 8528
  34. Пране на завеси и пердета Пирне 8528
  35. Пране на автомобили Пирне 8528
  36. Пране на автобуси Пирне 8528
  37. Пране на камионни кабини Пирне 8528
  38. Премахване на петна Пирне 8528
  39. Премахване на миризми Пирне 8528
  40. Защита от петна Пирне 8528
  41. Отводняване и почистване Пирне 8528
  42. Препарати за почистване Пирне 8528
  43. Почистване преди и след наем Пирне 8528
  44. Почистване след строителство и ремонт Пирне 8528
  45. Почистване на домове Пирне 8528
  46. Почистване на офиси Пирне 8528
  47. Почистване на прозорци и фасади Пирне 8528
  48. Франчайзинг Пирне 8528
  49. Работа Пирне 8528
  България PRO Cleaners » Пране на текстилни щори » Професионални почистващи услуги в Пирне 8528