Пишете ни

Пране на завеси в Кичево 9151

Пране на пердета в Кичево 9151

Перем завеси и пердета на адрес в Кичево 9151

Почистване грижа за вашите завеси и пердета в Кичево 9151

Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151

ТОП фирми и специалисти за пране на завеси и пердета в Кичево 9151


» Кичево 9151 » Машинно пране - грижа за вашите завеси и пердета

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално пране на завеси в Кичево 9151

Екологични почистващи препарати

Услуги които са застраховани

Обучени и препоръчани специалисти

Професионално отстраняване на петна

Професионално оборудване

Бързо съхнене

  Машинно пране на завеси

  Машинно пране на завеси чрез метода Steam cleaning или Dry cleaning в Кичево 9151

  Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151, Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151. Професионално пране на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Мобилни екипи:

  Мобилен екип идва на адрес в Кичево 9151 в удобно за вас време и извършва машинно пране на място.

  Важна информация:

  Машинното пране се извършва на място без да се свалят завесите. След процедурата не е необходимо да се гладят;

  Височината, която е достъпна за техниците е до 3 метра. Има завеси на прозорци на стълбище, които не са подходящи за поставяне на триъгълна стълба, което може да е пречка за извършване на услугата;

  Използват се два метода на изпиране - екстракторно и /сухо/. Метода /сухо пране/ се използва върху завеси от лен, коприна и други материали от естествени влакна, срещу риск от скъсяването им. Използва се лесно летлив почистващ препарат;

  Завесите трябва да са плътни за да се приложи метода машинно пране;

  Пердетата пропускат слънчевата светлина и не подлежат на машинно пране.

  Важно: Пердетата се свалят, перат в перална машина в дома на клиента с негови перилен препарат и се закачат без да се гладят!

  Пране на завеси в Кичево 9151

  В зависимост от текстила им се използват два метода на пране:

  • Steam Cleaning - при този метод на пране се инжектира вода с прибавени детергенти (почистващи препарати) в тъканта, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква мръсотията, петната и Акарите. По време на самият процес се използва вода, като водата циркулира само за секунди между основата на тъканите и машината.
  • Dry cleaning - този метод се използва ако материята, от която са съставени завеси и пердета Ви, би се повредила при използването на воден разтвор или метода Steam Cleaning.

  Процеса на пране протича в следните три стъпки:

  • Стъпка едно - вакуумиране с цел премахване на праха.
  • Стъпка две - обработка на петната (замърсените участъци) със специални почистващи препарати, които са лесно летливи.
  • Стъпка три - "масажиране" на тъканта с кърпи. Обработката на завесите, пердета или щорите става на етапи по участъци заради използвания лесно летлив почистващ препарат. Напръсква се малък участък, който се обработва (масажира) с чисто бели кърпи. По някога този лесно летлив почистващ препарат се впръсква директно в кърпите, ефекта на пране е един и същ. Летливостта на почистващият препарат предпазва от повреди като скъсяване (shrink) по вертикал или ширина на завесите (пердета).

  Обърнете внимание: Техниците не са способни да възвърнат изгледа на завесите и пердетата Ви, така както са изглеждали в магазина! Гарантира се, че те ще саизпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари и всички други причинители на алергии. Както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

  Възможно ли е да се премахнат всички петна?

  Възможно ли е да се премахнат всички петна от завесите?

  Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151, Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151. Професионално пране на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Техника обръща внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахне, използват се различни техники, но не е възможно да бъде премахнато всяко петно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и!

  Използването на непрофесионални почистващи препарати е за Ваша сметка и на Ваш собствен риск! Има много видове петна, едни се премахват лесно, други просто повреждат материята. За всеки тип петна се прилагат различни техники и се обработват с подходящите за типа петна почистващи препарати. Съвета ни е: Обадете се на професионалисти предлагащи услугата Пране на завеси и пердета в Кичево 9151!

  Популярни петна срещани по завесите и пердетата са с жълтеникаво - кафяво оцветяване причинени от слънчевите лъщи. Разположени са от страна към прозореца. Те не могат да бъдат премахнати. Срещат се много често и петна от изпражнения на насекоми, в някои от случаите такива петна са постоянни, т.е. не е възможно да бъдат премахнати. Също много срещани са мазните и мръсните петна в участъците до врати. Те са отпечатъци от нашето тяло.

  Какво е времето за изпиране?

  Какво е времето за изпиране на завеси?

  • Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 6 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Цената се калкулири спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсени и неподдържани завеси времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%.

  Какво е времето за изсъхване?

  Какво е времето за съхнене на завесите?

  • При използване на метода Steam Cleaning - след приключване на професионалното машинно пране до 85% от влагата е извлечена, а за останалите 15 % са необходими от 30 мин. до 1 час. При използване на метода Dry cleaning - самото име на метода "dry" (сухо) подсказва, че времето за съхнене до 10 минути;
  • Машинно пране на завеси и пердета, може да се извършва всеки ден в годината, независимо от годишния сезон! Процесът на изсушаване като време е един и същ през всичките сезони.

  Как да получите цена за услуга?

  За да Ви свържем с изпълнители на търсената от Вас услуга:

  • Трябва да получим информация за желана услуга, населено място и област.

  Свържете се СЕГА!

  • | |

  Контакт с PRO Cleaners и Партньори

  Част от PRO Services - Информационен център за услуги

  Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151, Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151. Професионално пране на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151. Всеки ден от 08 до 20 часа

  Прозвънете ни

  0876401501

  Пишете ни

  Пишете ни

  Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151, Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151. Професионално пране на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Ще ни улесните в ценообразуването, ако ни посочите типа на Вашите завеси, квадратура и брой.

  Квадратурата се изчислява: Размера за ширина (Дължина на корниза) × Размера за височина (от горния край на корниза до долния край на завесата).

  Машинно пране на завеси
  Пране на пердета

  Може да заявите и допълнителни процедури като услуги:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита

  Какво разказват клиентите?

  Изискванията на всеки клиент са различни, затова нашите изпълнители се стараят да предлагат гъвкава и професионална услуга, която да отговаря на очакванията им.

    3 Юни

  Най-добрите

  Най-добрите!!! Горещо препоръчвам услугата им. Предлагат отлична услуга -коректност, бързина и качество.

  Силвия

  Запознайте се с мнението на клиенти и от Великобритания, и Австралия.

  • Austen - Okay. Make sure you state and get what you pay for.
  • Samantha Miller - We have used your service for couple of years now and you have never let us down. Thank you.
  • Paul Murphy - The team sent to me was highly organized, and made the most of their time.
  • Tim Steward - Thanks for the spotless work and professionalism.
  • Peter Brown - I booked last minute and they found me someone within 24 hours!

  We believe that all customers have trusted because:

  • 24 7 help desk support
  • timesaving techniques
  • dedicated teams
  • certified technicians available
  • experienced and fully insured top technicians for sustainability
  • new online payment methods
  • weekends and bank holidays
  • comcast prices for existing customers
  • best services near you now
  • consumer reports best services

  Почистващи услуги в Кичево 9151

  Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151, Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151. Професионално пране на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151, Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151. Професионално пране на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151, Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151. Професионално пране на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151, Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151. Професионално пране на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151, Машинно пране на завеси и пердета в Кичево 9151. Професионално пране на завеси и пердета за клиенти намиращи се на или около адрес Кичево, община Аксаково, област Варна, п.к.9151.

  • Реклама

  Къща за гости "При Доктора"

  Дом далече от дома в Дунавската равнина!

  село Нова Черна, община Тутракан, област Силистра

  GPS кординати: Lat: 43.998724827897 Long: 26.4634633263893

  Ще сме радостни да Ви посрещнем като наши гости и изпратим като приятели.

  Facebook


  Local Sparrow ®
  Изработка на SEO уебсайт портали за ГАРАНТИРАНО класиране в Google!

  Инфо


  България PRO Cleaners предлага професионални почистващи услуги за вашият дом и работно място:

  1. Почистващи услуги Кичево 9151
  2. Дезинфекция срещу Коронавирус Кичево 9151
  3. Пране на мокети Кичево 9151
  4. Пране на килими и пътеки Кичево 9151
  5. Пране на мека мебел Кичево 9151
  6. Пране на четири местни канапета Кичево 9151
  7. Пране на шест местни канапета Кичево 9151
  8. Пране на пет местни дивани Кичево 9151
  9. Пране на три местни канапета Кичево 9151
  10. Пране на дву местни канапета Кичево 9151
  11. Пране на ъглови дивани Кичево 9151
  12. Пране на ъглови канапета Кичево 9151
  13. Пране на тапицирани спални Кичево 9151
  14. Пране на лежанки Кичево 9151
  15. Пране на разтегателни дивани Кичево 9151
  16. Пране на табуретки Кичево 9151
  17. Пране на кухненски ъгли Кичево 9151
  18. Пране на холни ъгли Кичево 9151
  19. Пране на холни гарнитури Кичево 9151
  20. Пране на кресла Кичево 9151
  21. Пране на фотьойли Кичево 9151
  22. Пране на столове Кичево 9151
  23. Пране на канапета Кичево 9151
  24. Пране на шест местни дивани Кичево 9151
  25. Пране на дивани Кичево 9151
  26. Пране на четири местни дивани Кичево 9151
  27. Пране на дву местни дивани Кичево 9151
  28. Пране на канапета лежанки Кичево 9151
  29. Пране на пет местни канапета Кичево 9151
  30. Пране на дамаски Кичево 9151
  31. Пране на разтегателни фотьойли Кичево 9151
  32. Пране на три местни дивани Кичево 9151
  33. Пране на матраци и дюшеци Кичево 9151
  34. Пране на текстилни щори Кичево 9151
  35. Пране на автомобили Кичево 9151
  36. Пране на автобуси Кичево 9151
  37. Пране на камионни кабини Кичево 9151
  38. Премахване на петна Кичево 9151
  39. Премахване на миризми Кичево 9151
  40. Защита от петна Кичево 9151
  41. Отводняване и почистване Кичево 9151
  42. Препарати за почистване Кичево 9151
  43. Почистване преди и след наем Кичево 9151
  44. Почистване след строителство и ремонт Кичево 9151
  45. Почистване на домове Кичево 9151
  46. Почистване на офиси Кичево 9151
  47. Почистване на прозорци и фасади Кичево 9151
  48. Франчайзинг Кичево 9151
  49. Работа Кичево 9151
  България PRO Cleaners » Пране на завеси и пердета » Професионални почистващи услуги в Кичево 9151